Programma CODA Museum

CODA Museum aan de Vosselmanstraat in de binnenstad van Apeldoorn pakt tijdens het Royal Light Festival flink uit met activiteiten voor jong en oud!

CODA Junior maakmiddag | woensdag 15 maart

Op woensdag 15 maart van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen creatief aan de slag in CODA Junior! Tijdens dit gratis (open inloop) maakmoment gaan ze aan de slag met verschillende materialen en verhalen en mogen ze hun eigen lichtdromen verbeelden. Waar dromen ze over, welke kleuren heeft het, welke vormen? Ze gaan aan de slag en laten zich inspireren door de kleuren uit de tentoonstelling 'Ik ga naar bed' van kunstenaar Lily van der Stokker bij CODA.

De Woensdag maakmiddag vindt plaats in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie >>

Image

CODA Avondopenstelling | donderdag 16 maart

Altijd al 's avonds CODA willen bezoeken? Dat kan! Op donderdagvond 16 maart, tijdens het Royal Light Festival, licht ook CODA tussen 17.30 en 21.00 uur van binnen op. De hele avond is er gelegenheid om het museum te bezoeken, kun je unieke rondleidingen van de tentoonstellingsmakers volgen en een drankje in het CODA Café nuttigen. En wist je al dat de bieb ook standaard geopend is op donderdagavond?

Meer informatie & tickets >>

Image

Lichtkunst in de CODA Showroom | 15 t/m 19 maart

CODA Museum pakt uit met lichtkunstwerken die je vanaf de buitenkant van het pand kunt bewonderen! Tijdens Royal Light Festival aanschouw je in de CODA Showroom namelijk kunstwerken uit het thema ‘Coderen: Ambacht van de 21e eeuw’. Een lichtprojectie van Ralf Jacobs is te zien, naast digitale kunst van Timo Hoogland. De lichtkunstwerken staan tijdens de Royal Light Festival openingsuren aan: wo, do en zo van 19.00 tot 22.30 uur en vr en za van 19.00 tot 23.30 uur.

Meer informatie >>

Image