Programma Theater Orpheus

Theater Orpheus organiseert talloze leuke events en activiteiten tijdens het Royal Light Festival! Maak je eigen lampion en loop mee met de lampionnenoptocht op zaterdag 18 maart, schuif aan voor een Royal Candlelight Dinner in het theaterrestaurant of geniet van één van de buitenoptredens op het plein.

Buitenoptredens | wo 15 t/m za 18 maart

Tijdens het Royal Light Festival zijn er op het plein voor Theater Orpheus gratis toegankelijke optredens van lokale artiesten en amateurgezelschappen met als thema "Licht". Nils-Anders (Paaldansschool Anders Pole Power) en Naomi (zangduo Evident) uit de jongerencommunity van Orpheus organiseren de optredens van uiteenlopende disciplines.

Woensdag 15 maart

Rond 19:35 en 20:20 uur zie je optredens van paaldanser Nils-Anders en musicalgroep Colours.

Donderdag 16 t/m zaterdag 18 maart

Tussen 18.45 en 19.45 geniet je, onder het genot van een drankje vanuit de Orpheus Theaterbus, van uiteenlopende optredens.

Meer informatie >>

Image

UITVERKOCHT - Lampion maken en pannenkoeken eten | zaterdag 18 maart

van 17.30 tot 19.00 uur

Let op! Deze activiteit is uitverkocht, maar niet getreurd! Je kunt vanaf 19.00 uur nog wel aansluiten bij de lampionnenoptocht. Talloze kinderen verzamelen zich - mét lampion - om 19.00 uur op het plein voor Orpheus. Vanuit daar gaat de optocht van start.

Voorafgaand aan de lampionnenoptocht organiseert Theater Orpheus op zaterdag 18 maart een een feestelijke activiteit voor kinderen. De deuren gaan om 17.00 uur open en rond 17.30 uur smullen de kinderen van gratis pannenkoeken. Vervolgens maken de kinderen zelf een mooie lampionnencreatie om mee op pad te gaan in de optocht. Om 19.00 uur start er een betoverend optreden op het plein voor Orpheus en daarna vertrekt de lampionnenoptocht.

Meer informatie >>

Image

Lampionnenoptocht voor kids | zaterdag 18 maart

van 19.00 tot 19.30 uur

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd organiseert Theater Orpheus op zaterdag 18 maart een lampionnenoptocht! Om 19.00 uur start er een betoverend optreden op het plein voor Orpheus waarna de optocht zal vertrekken. Via het lichtkunstwerk in de Grote Kerk lopen ze - met talloze lampionnen - door het verlichte Oranjepark terug naar Theater Orpheus.

Alle kinderen kunnen gratis meelopen. Kom om 19.00 uur met een lampion naar het plein voor Orpheus en loop mee met deze gezellige en stralende stoet!

Meer informatie >>

Image

Royal Candlelight Dinner | do 16 t/m za 18 maart

Tijdens het Royal Light Festival kun je op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 maart tussen 17.15 en 20.00 uur bij Restaurant O55 in Orpheus genieten van een Royal Candlelight Dinner.

Voor € 38,50 serveren ze een heerlijk driegangenmenu inclusief drankjes.

Het speciale Royal Candlelight menu:

Hollandse garnalen met gemarineerde tomaat en mozzarella

***

Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus en parels van muskaatdruiven

Of

Runder diamanthaas met gegrilde groene asperge en rode wijnsaus

***

Kroontje met rood fruit en oranje vruchtensaus

Vegetarisch:

Salade van tabouleh met gemarineerde mozzarella, gepofte kerstomaatjes
en basilicum dressing

***

Geroosterde puntpaprika gevuld met ratatouille en quorn

Geserveerd met een saus van madras

***

Kroontje met rood fruit en oranje vruchtensaus

Uiteraard kan er ook rekening worden gehouden met andere dieetwensen.

Meer informatie & reserveren >>

Image

Wolfgang, het wonderjong | vr 17 t/m zo 19 maart

Theater Orpheus presenteert een sprankelende en muzikale familievoorstelling (8+) over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber, met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek. Betaalde toegang en enkel te zien op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart.

Meer informatie & tickets >>

Image