Oranjepark
Open de locatie in Google Maps

'The Hunger and the Poppy'

Beluister de audio

Het Oranjepark is misschien wel Apeldoorns meest levendige ontmoetingsplek. Het bevat alles wat een park een park maakt: kleurrijke bloemperken, een vijverpartij, oude bomen en groene gazons, een standbeeld en zelfs een muziektent. Inwoners van Apeldoorn komen voor een wandeling, een concert, of een yogales. Het Oranjepark is veelzijdig en echt een plek voor iedereen.

Tijdens Royal Light echoot het lichtkunstwerk 'The Hunger and the Poppy' deze veelzijdigheid en bij de aanstekelijke, vrolijke beelden op de videopanelen moet je haast wel glimlachen!
Placeholder Image
Placeholder Image

  Over de kunstenaar Cindy Lo

  Cindy Lo

  Over de kunstenaar Cindy Lo

  Cindy Lo is een beeldend kunstenares gevestigd in Frankrijk en studeerde af als illustrator en filmanimator in Parijs. Haar creaties bewegen tussen de wereld van beeld en ervaring. Ze maakt korte films en monumentale 360° projectieshows. Op haar cv staan onder andere het Sharjah Light Festival, waar ze gedurende zes jaar een vrijbrief kreeg om te creëren.

  Haar werk verkent verschillende werelden, wetenschappelijke beelden, micro-organismen, biologie en plantkunde. Vormen en krachten die in de natuur werkzaam zijn, geven haar inspiratie. Je ziet dat ook terug in haar tekeningen die als droom kunnen aanvoelen. ‘Ik wil kunst maken die het publiek een gevoel geeft dat het mogelijk is om te creëren en te leven in een vredige en harmonieuze wereld.
  Meer over de kunstenaar