Grote Kerk
Open de locatie in Google Maps

'A Royal Treat'

Beluister de audio

Welkom in de Grote Kerk; de grote protestantse kerk van Apeldoorn. Wilhelmina kwam hier graag, net als andere leden van de koninklijke familie. Zo zijn prins Maurits en prinses Marilène er zelfs getrouwd.

Breng je tijdens Royal Light een bezoek aan de Grote Kerk? Bereid je dan voor op een betoverende lichtshow met muziek ontworpen door kunstenaar Michel Suk. 'A Royal Treat' is een koninklijke traktatie die draait om de fijnere dingen in het leven en het genieten van een onvergetelijke ervaring!

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Als inwoner van Gelderland kun je jouw stem die dag tussen 19.00 en 21.00 uur uitbrengen in een unieke setting; tijdens de lichtshow 'A Royal Treat' in de Grote Kerk!
Placeholder Image
Placeholder Image

    Over de kunstenaar Michel Suk

    Michel Suk

    Over de kunstenaar Michel Suk

    Michel Suk is een Eindhovense techneut én kunstenaar. Hij bracht zijn studietijd door in Eindhoven en kwam daardoor al snel in aanraking met techniek. Door producties in het theater, TV en muziekoptredens rolde hij in ‘het licht’. Michel haalt veel inspiratie uit architectuur en muziek. Met zijn projecten probeert hij altijd een statement te maken.
    Meer over de kunstenaar